Vegetarisk quesadilla

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Vegetarisk quesadilla med god fyllning av ost, bönsalsa, majs och koriander. Perfekt recept på fredagsmys!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 310 g salsa chili bean
  • 320 g tortillabröd
  • 2 dl majs
  • 1 röd paprika, fintärnad
  • 0.5 kruka färsk koriander, finhackad (blad och stjälk)
  • 150 g riven ost
  • 1 msk olivolja
  • 200 g spetskål
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Bred ut bönsalsan på 4 av bröden. Blanda majs med paprika och koriander. Strö ut på bröden och toppa med riven ost.
  2. Använd resterande 4 bröd som lock. Stek en i taget i lite olja tills osten smält och de har fin färg på båda sidor. Skär upp i bitar.
  3. Strimla kålen tunt och vänd runt med olja, vinäger, salt och peppar. Servera salladen till quesadillan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(190)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Enchiladas med bönor

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(91)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(130)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 310 g salsa chili bean
  • 320 g tortillabröd
  • 2 dl majs
  • 1 röd paprika, fintärnad
  • 0.5 kruka färsk koriander, finhackad (blad och stjälk)
  • 150 g riven ost
  • 1 msk olivolja
  • 200 g spetskål
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar

Vegetarisk quesadilla

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Vegetarisk quesadilla med god fyllning av ost, bönsalsa, majs och koriander. Perfekt recept på fredagsmys!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut bönsalsan på 4 av bröden. Blanda majs med paprika och koriander. Strö ut på bröden och toppa med riven ost.
  2. Använd resterande 4 bröd som lock. Stek en i taget i lite olja tills osten smält och de har fin färg på båda sidor. Skär upp i bitar.
  3. Strimla kålen tunt och vänd runt med olja, vinäger, salt och peppar. Servera salladen till quesadillan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(190)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Enchiladas med bönor

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(91)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(130)