Vegetarisk hamburgare med stekt lök och jalapeño
  • Tid 30 min

Vegetarisk hamburgare med stekt lök och jalapeño

5 (1 betyg)

Saftig och smakrig vegoburgare med lök och jalapeño.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g formbar vegofärs, tinad
  • 1 msk barbequesås
  • 1 tsk salt
  • 2 gula lökar, strimlade
  • smör eller olja, till stekning
Till servering
  • 4 hamburgerbröd
  • majonnäs
  • salladsblad
  • 1 tomat, skivad
  • inlagd jalapeños
  • ketchup
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda färsen med BBQ-sås och salt. Forma biffar och stek tills de är genomvarm och har fin färg.

  2. 2

    Stek löken i smör eller olja tills den är mjuk och gyllenbrun i färgen, smaka av med salt.

  3. 3

    Värm ev bröden och bre på majonnäs på underdelen, lägg på ett salladsblad, en tomatskiva och hamburgaren. Bre på ketchup och toppa med den stekta löken, jalapeño och brödlocket. Servera gärna med potatischips.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar