Varma frukttostadas
  • Tid 20 min
  • Ugn 225º

Varma frukttostadas

5 (1 betyg)

Totilla på efterrättsvis, fyllda med mumsig varm frukt, serveras med kall vaniljglass.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

2 portioner
  • 0.25 färsk ananas, skuren i bitar
  • 1 mango, skuren i bitar
  • 1 banan, skuren i bitar
  • 1 msk smör
  • 2 msk råsocker
  • 2 tortillas av vete
  • 1 ägg
  • 1 msk strösocker
  • 2 dl vaniljglass
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Fräs ananas- och mangobitarna i smör, ca 3-5 minuter. Rör i råsocker och banan. Låt det fräsa i cirka 1 minut. Lägg frukten på tortillabrödet och rulla ihop.

  2. 2

    Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Spar stekspadet till sås. Pensla med uppvispat ägg och strö över lite socker. Grädda i övre delen av ugnen tills rullarna fått lite färg, 3-5 minuter. Dela frukttostadas i 4 bitar. Ringla över stekspadet.

Servering

Servera varma med vaniljglass.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar