Varma frukttostadas

Varma frukttostadas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Totilla på efterrättsvis, fyllda med mumsig varm frukt, serveras med kall vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
2 portioner
  • 0.25 färsk ananas, skuren i bitar
  • 1 mango, skuren i bitar
  • 1 banan, skuren i bitar
  • 1 msk smör
  • 2 msk råsocker
  • 2 tortillas av vete
  • 1 ägg
  • 1 msk strösocker
  • 2 dl vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fräs ananas- och mangobitarna i smör, ca 3-5 minuter. Rör i råsocker och banan. Låt det fräsa i cirka 1 minut. Lägg frukten på tortillabrödet och rulla ihop.
  2. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Spar stekspadet till sås. Pensla med uppvispat ägg och strö över lite socker. Grädda i övre delen av ugnen tills rullarna fått lite färg, 3-5 minuter. Dela frukttostadas i 4 bitar. Ringla över stekspadet.

Servering

Servera varma med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Varma frukttostadas
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 0.25 färsk ananas, skuren i bitar
  • 1 mango, skuren i bitar
  • 1 banan, skuren i bitar
  • 1 msk smör
  • 2 msk råsocker
  • 2 tortillas av vete
  • 1 ägg
  • 1 msk strösocker
  • 2 dl vaniljglass

Varma frukttostadas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Totilla på efterrättsvis, fyllda med mumsig varm frukt, serveras med kall vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
2 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fräs ananas- och mangobitarna i smör, ca 3-5 minuter. Rör i råsocker och banan. Låt det fräsa i cirka 1 minut. Lägg frukten på tortillabrödet och rulla ihop.
  2. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Spar stekspadet till sås. Pensla med uppvispat ägg och strö över lite socker. Grädda i övre delen av ugnen tills rullarna fått lite färg, 3-5 minuter. Dela frukttostadas i 4 bitar. Ringla över stekspadet.

Servering

Servera varma med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!