Valnötspesto med Västerbottensost och rucola

Valnötspesto med Västerbottensost och rucola

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Hemlagad pesto till pastan! Går nästan lika snabbt i mixern som att skruva upp ett lock.

Tillagningstid: 10 minuter
4 dl
  • 1 dl olivolja, eller rapsolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl valnötter
  • 2 dl rucola
  • 1 dl tärnad Västerbottensost
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser i matberedare, servera till pasta eller bröd.
  2. Peston håller tre dagar inplastad i kylen. Den går också bra att frysa in. Då håller den sig i cirka tre veckor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Valnötspesto med Västerbottensost och rucola
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 dl olivolja, eller rapsolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl valnötter
  • 2 dl rucola
  • 1 dl tärnad Västerbottensost
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Valnötspesto med Västerbottensost och rucola

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Hemlagad pesto till pastan! Går nästan lika snabbt i mixern som att skruva upp ett lock.

Tillagningstid: 10 minuter
4 dl

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser i matberedare, servera till pasta eller bröd.
  2. Peston håller tre dagar inplastad i kylen. Den går också bra att frysa in. Då håller den sig i cirka tre veckor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!