Tryffelbearnaise

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.42 (24 betyg)

Tryffelolja i såsen gör underverk med smaken.

Tillagningstid: 20 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk torkad dragon eller 1 msk finhackad färsk dragon
  • 150 g smör
  • 3 msk vatten
  • 3 ägg, endast gulan
  • 1 krm nymalen vitpeppar
  • 10 droppar tryffelolja
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Lägg vinäger och dragon i en skål, låt dra ca 10 min. Smält smör och låt svalna något.
  2. Rör ihop vatten och äggulor i en kastrull. Vispa i dragonvinägern. Värm försiktigt under vispning på medelvärme tills såsen börjar tjockna. Ta från värmen och droppa i smöret under vispning. Tillsätt peppar, salt och tryffelolja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Champinjonsoppa med keso och krasse

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Karlsbadersemlor

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurtglass i strut

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med valnötter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hallonmilkshake

Betyg
Betyg
(33)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk torkad dragon eller 1 msk finhackad färsk dragon
  • 150 g smör
  • 3 msk vatten
  • 3 ägg, endast gulan
  • 1 krm nymalen vitpeppar
  • 10 droppar tryffelolja
  • 2 krm salt

Tryffelbearnaise

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.42 (24 betyg)

Tryffelolja i såsen gör underverk med smaken.

Tillagningstid: 20 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg vinäger och dragon i en skål, låt dra ca 10 min. Smält smör och låt svalna något.
  2. Rör ihop vatten och äggulor i en kastrull. Vispa i dragonvinägern. Värm försiktigt under vispning på medelvärme tills såsen börjar tjockna. Ta från värmen och droppa i smöret under vispning. Tillsätt peppar, salt och tryffelolja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Champinjonsoppa med keso och krasse

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Karlsbadersemlor

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurtglass i strut

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med valnötter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hallonmilkshake

Betyg
Betyg
(33)