Torsk i tomatsås

Torsk i tomatsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Lättlagad fisk med ägg, färskpotatis och kokta purjolöksstavar.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 400 g torskfilé
  • 2 krm peppar
  • 400 g pastasås
  • 3 msk hackade färska örter
  • 4 mjukkokta ägg i klyftor
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 300 g kokta purjolöksstavar eller morötter
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Koka upp såsen och lägg i fisken. Koka på svag värme under lock tills fisken precis är genomkokt, ca 5 minuter.
  2. Strö över kryddgrönt. Servera genast med ägg, potatis och grönsaker.
Torsk i tomatsås
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g torskfilé
  • 2 krm peppar
  • 400 g pastasås
  • 3 msk hackade färska örter
  • 4 mjukkokta ägg i klyftor
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 300 g kokta purjolöksstavar eller morötter
  • 0.5 tsk salt

Torsk i tomatsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Lättlagad fisk med ägg, färskpotatis och kokta purjolöksstavar.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Koka upp såsen och lägg i fisken. Koka på svag värme under lock tills fisken precis är genomkokt, ca 5 minuter.
  2. Strö över kryddgrönt. Servera genast med ägg, potatis och grönsaker.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!