Torsk i tomatsås

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lättlagad fisk med ägg, färskpotatis och kokta purjolöksstavar.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 400 g torskfilé
  • 2 krm peppar
  • 400 g pastasås
  • 3 msk hackade färska örter
  • 4 mjukkokta ägg i klyftor
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 300 g kokta purjolöksstavar eller morötter
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Koka upp såsen och lägg i fisken. Koka på svag värme under lock tills fisken precis är genomkokt, ca 5 minuter.
  2. Strö över kryddgrönt. Servera genast med ägg, potatis och grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Varmrökt lax med gurksallad

(2)

Spenatfyllda spättafiléer

(8)

Torsk i buljong med grönsaker

(1)

Lax- och spenatpaj

(90)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g torskfilé
  • 2 krm peppar
  • 400 g pastasås
  • 3 msk hackade färska örter
  • 4 mjukkokta ägg i klyftor
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 300 g kokta purjolöksstavar eller morötter
  • 0.5 tsk salt

Torsk i tomatsås

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lättlagad fisk med ägg, färskpotatis och kokta purjolöksstavar.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Koka upp såsen och lägg i fisken. Koka på svag värme under lock tills fisken precis är genomkokt, ca 5 minuter.
  2. Strö över kryddgrönt. Servera genast med ägg, potatis och grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Varmrökt lax med gurksallad

(2)

Spenatfyllda spättafiléer

(8)

Torsk i buljong med grönsaker

(1)

Lax- och spenatpaj

(90)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies