
Torsk i tomatsås
Betyg (1-5):
Lättlagad fisk med ägg, färskpotatis och kokta purjolöksstavar.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (8)
- 400 g torskfilé
- 2 krm peppar
- 400 g pastasås
- 3 msk hackade färska örter
- 4 mjukkokta ägg i klyftor
- 800 g kokt färskpotatis
- 300 g kokta purjolöksstavar eller morötter
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Koka upp såsen och lägg i fisken. Koka på svag värme under lock tills fisken precis är genomkokt, ca 5 minuter.
- Strö över kryddgrönt. Servera genast med ägg, potatis och grönsaker.
Liknande recept
Torsk i tomatsås
Betyg (1-5):
Lättlagad fisk med ägg, färskpotatis och kokta purjolöksstavar.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Koka upp såsen och lägg i fisken. Koka på svag värme under lock tills fisken precis är genomkokt, ca 5 minuter.
- Strö över kryddgrönt. Servera genast med ägg, potatis och grönsaker.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!