Tomat- och getostgratäng
  • Tid 20 min
  • Ugn 225º

Tomat- och getostgratäng

2.56 (9 betyg)

Buffén kan behöva en varm tomatgratäng med smakrik chèvre.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 5
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g krossade tomater på burk
  • 4 stora skivade tomater, gärna olika färger
  • 200 g skivad chèvre
  • 16 st urkärnade svarta oliver
  • 1 tsk torkad basilika eller oregano
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Häll burktomaterna i en ugnssäker form. Varva tomat- och ostskivorna lite omlott ovanpå. Strö på oliver och örtkrydda.

  2. 2

    Gratinera i övre delen av ugnen tills allt är genomvarmt och osten smält, ca 15 minuter.

Servering

Servera gärna med kokt ris och bröd eller till buffé.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar