Tiktok wrap

Tiktok wrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Vik ihop din wrap och grilla den i mackjärnet enligt trenden som startade på Tiktok. En perfekt och supergod lunch som kan fyllas med precis vad du vill.

Tillagningstid: 5 min
1 portion
  • 1 libabröd (libanesiskt tunnbröd)
  • 2 msk hummus
  • 35 g fetaost
  • 1 msk finriven parmesanost
  • 2 körsbärstomater, skivade
  • 10 g rucola
  • 0.5 dl oliver
  • 1 dl rostade rotfrukt
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk balsamvinäger
  • flingsalt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär eller klipp ett snitt från kanten till mitten av brödet.
  2. Bred hummus på en fjärdedel av brödet. Smula fetaost och parmesan på en annan fjärdedel.
  3. Lägg tomater, rucola och oliver på en fjärdedel. Täck den sista fjärdedelen med rostade rotfrukter.
  4. Ringla över olivolja och dra ett varv med pepparkvarnen på osten. Ringla balsamvinäger över tomaterna.
  5. Vik ihop brödet från snittet. Vik sedan ihop brödet så att brödet hamnar mellan de olika fyllningarna.
  6. Grädda ev mackan i ett mack- eller våffeljärn så den blir varm och osten smälter något.

Tips

Välj mellan libabröd eller tortillabröd.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tiktok wrap
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 libabröd (libanesiskt tunnbröd)
  • 2 msk hummus
  • 35 g fetaost
  • 1 msk finriven parmesanost
  • 2 körsbärstomater, skivade
  • 10 g rucola
  • 0.5 dl oliver
  • 1 dl rostade rotfrukt
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk balsamvinäger
  • flingsalt och svartpeppar

Tiktok wrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Vik ihop din wrap och grilla den i mackjärnet enligt trenden som startade på Tiktok. En perfekt och supergod lunch som kan fyllas med precis vad du vill.

Tillagningstid: 5 min
1 portion

Gör så här

  1. Skär eller klipp ett snitt från kanten till mitten av brödet.
  2. Bred hummus på en fjärdedel av brödet. Smula fetaost och parmesan på en annan fjärdedel.
  3. Lägg tomater, rucola och oliver på en fjärdedel. Täck den sista fjärdedelen med rostade rotfrukter.
  4. Ringla över olivolja och dra ett varv med pepparkvarnen på osten. Ringla balsamvinäger över tomaterna.
  5. Vik ihop brödet från snittet. Vik sedan ihop brödet så att brödet hamnar mellan de olika fyllningarna.
  6. Grädda ev mackan i ett mack- eller våffeljärn så den blir varm och osten smälter något.

Tips

Välj mellan libabröd eller tortillabröd.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!