Tapenade på crostini

Tapenade på crostini

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Salt och god tapenade passar perfekt på buffébordet.

Tillagningstid: 5 minuter
8 bufféportioner
  • 3 dl urkärnade kalamataoliver
  • 2 msk kapris
  • 1 dl persilja
  • 2 sardeller
  • 1 dl olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • crostini

Gör så här

  1. Hacka oliver, kapris, persilja och sardeller och lägg i en skål. Blanda ihop med olja och vitlök.
  2. Klicka ut på crostini eller servera i en skål med rostat bröd vid sidan om.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tapenade på crostini
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 3 dl urkärnade kalamataoliver
  • 2 msk kapris
  • 1 dl persilja
  • 2 sardeller
  • 1 dl olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • crostini

Tapenade på crostini

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Salt och god tapenade passar perfekt på buffébordet.

Tillagningstid: 5 minuter
8 bufféportioner

Gör så här

  1. Hacka oliver, kapris, persilja och sardeller och lägg i en skål. Blanda ihop med olja och vitlök.
  2. Klicka ut på crostini eller servera i en skål med rostat bröd vid sidan om.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!