Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Vegetariska bönbullar med klassiska tillbehör
Koka potatisen i saltat vatten. Blanda ihop alla ingredienserna till bönbullarna till en jämn smet. Forma till små runda bollar.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek 3-5 min. Lyft ur bönbullarna och häll vatten, havregrädde, fond och soja i pannan. Låt småputtra några minuter och smaka av med salt och peppar.
Skär broccolin i buketter och stammen i tunna skivor. Koka i saltat vatten ca 3 min. Servera bönbullarna med potatis, sås, broccoli och rårörda lingon.
Logga in för att skriva en kommentar
Jag får hem för lite av bönorna, hur beräknas det egentligen? Det händer mig hela tiden när jag skall göra bollar på bönor eller kikärtor eller ärtor. Får bara hem 2mini förpackningar ca 2dl. Kan ni se över detta?
Superbra konsistens!
Denna rätt gillade vi :) Enkelt att forma bullar av smeten. Goda smakkombinationer.
Använde röd lök istället för gul och lite mindre lök än angiven mängd. Tack för ett bra recept.