Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Svampbiffar med getost och färska rödbetor
Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten.
Skiva svamp, lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med smör. Stek svamp, lök och vitlök på medelvärme tills all vätska dunstat bort, ca 10 min. Vänd runt med timjan, salt och peppar. Låt svalna lite, hacka fint.
Blanda ägg och ströbröd i en bunke. Vänd ner svampblandningen och smula ner osten. Rör ihop till en jämn smet och forma till 12 platta biffar med blöta händer.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna ca 3 min per sida på medelvärme.
Gnid loss skalet från rödbetorna och skär i klyftor. Smält smöret i en kastrull och låt det brynas tills det blir gyllene och doftar nötigt. Servera biffarna med rödbetor, rucola och det brynta smöret ringlat över betorna.
Logga in för att skriva en kommentar
mycket goda biffar som vi gjorde på Kreta!!
så sjukt gott. älskar den
Super gott!!
Svamp som svamp och man tager vad man haver. Tog gula kantareller, trattkantareller och blek taggsvamp. Det blev riktigt gott.