Sparris- och skinkomelett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Fräsch omelett med potatis och sparris

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 kokta potatisar
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g rökt skinka
  • 1.5 dl riven parmesan eller vällagrad ost
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och skär i mindre bitar. Skär potatisen i skivor och dela tomaterna.
  2. Fördela alla grönsaker, skinkskivor, och riven ost i en gratängform. Vispa lätt upp ägg, vatten, salt och peppar. Häl ägget i formen och grädda mitt i ugnen 20-25 min.

Servering

Servera med en krispig sallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Britt

2020-04-29

Jättegott

Ann-Sofie

2017-01-27

Tråkig mat, inte blev vi mätta heller och vi var bara 2 vuxna...

Henrik

2016-10-17

Familjen älskade den här. Dock hackade vi skinkskivorna istället för att ha i dem hela.

Sandy

2016-10-12

Ingen i familjen tycke om rätten

Cecilia

2016-09-01

Mättande och gott!

Liknande recept

Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 kokta potatisar
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g rökt skinka
  • 1.5 dl riven parmesan eller vällagrad ost
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Sparris- och skinkomelett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Fräsch omelett med potatis och sparris

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och skär i mindre bitar. Skär potatisen i skivor och dela tomaterna.
  2. Fördela alla grönsaker, skinkskivor, och riven ost i en gratängform. Vispa lätt upp ägg, vatten, salt och peppar. Häl ägget i formen och grädda mitt i ugnen 20-25 min.

Servering

Servera med en krispig sallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Britt

2020-04-29

Jättegott

Ann-Sofie

2017-01-27

Tråkig mat, inte blev vi mätta heller och vi var bara 2 vuxna...

Henrik

2016-10-17

Familjen älskade den här. Dock hackade vi skinkskivorna istället för att ha i dem hela.

Sandy

2016-10-12

Ingen i familjen tycke om rätten

Cecilia

2016-09-01

Mättande och gott!

Liknande recept

Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)