Snittar med skagenröra och parmaskinka

Snittar med skagenröra och parmaskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Snittar med skagen röra och parmaskinka är perfekta att bjuda på till fördrinken

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Coop toastbröd brioche, 4 skivor
  • 2 msk smör
  • 70 g Coop parmaskinka
  • dill, till garnering
  • citronklyftor, till servering
  • Skagenröra
  • 150 g Coop handskalade räkor i lag
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk finhackad salladslök
  • 1 msk finhackad dill
  • 0.5 tsk rivet citronskal

Gör så här

  1. Stek bröden i smör till fin färg på båda sidorna. Skär bort det yttersta av kanterna och skär i hälften till trekanter.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till skagenröran.
  3. Lägg en sked skagenröra och en ihopsnurrad skiva parmaskinka på varje trekant. Garnera med dill och servera med citron.

Tips

Använd Coop Gourmets färdiga skagenröra till snittarna så går det snabbare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Så här öppnar och äter du ostron

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Varma mackor med musslor

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Pankostekta kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Snittar med skagenröra och parmaskinka
10 st
  • Ingredienser (10)
  • Coop toastbröd brioche, 4 skivor
  • 2 msk smör
  • 70 g Coop parmaskinka
  • dill, till garnering
  • citronklyftor, till servering
  • Skagenröra
  • 150 g Coop handskalade räkor i lag
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk finhackad salladslök
  • 1 msk finhackad dill
  • 0.5 tsk rivet citronskal

Snittar med skagenröra och parmaskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Snittar med skagen röra och parmaskinka är perfekta att bjuda på till fördrinken

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek bröden i smör till fin färg på båda sidorna. Skär bort det yttersta av kanterna och skär i hälften till trekanter.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till skagenröran.
  3. Lägg en sked skagenröra och en ihopsnurrad skiva parmaskinka på varje trekant. Garnera med dill och servera med citron.

Tips

Använd Coop Gourmets färdiga skagenröra till snittarna så går det snabbare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Så här öppnar och äter du ostron

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Varma mackor med musslor

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Pankostekta kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)