Silltapas

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Med potatis:
  • kokt potatis
  • gräddfil
  • dill eller annat grönt
  • Med sparris:
  • sparrisknoppar
  • grovt mjukt bröd
  • persilja eller annat grönt
  • Med kall gubbröra:
  • gräddfil
  • ägg hårdkokta och hackade
  • röd lök
  • grovt bröd, hårt eller mjukt
  • dill eller annat grönt

Gör så här

Med potatis

  1. Lägg 12 bitar inlagd sill på 12 skivor kokta, ca 2 cm tjocka, potatisskivor, lägg på en liten klick gräddfil och garnera med grönt.

Med sparris

  1. Lägg 12 lättkokta sparrisknoppar på 12 små bitar av grovt mjukt bröd, täck med sillbitar i någon såsig inläggning t ex senapssill och garnera med grönt.

Med kall gubbröra

  1. Blanda 2-3 msk gräddfil med 2 hårdkokta hackade ägg, 10-12 hackade bitar inlagd sill, lite hackad dill och 1-2 msk hackad röd lök. Lägg röran på 12 bitar av grovt mjukt eller hårt bröd och garnera med grönt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snittar med krämig senapssill - Coop

(2)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter - Coop

(10)

Sillmackor med potatiskräm på rågbröd - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Matjestårta - Coop

(49)

Tårta med kallrökt lax - Coop

(6)

Sesamsill - Coop

(0)

Löjromssill med citron - Coop

(7)
11 st
  • Med potatis:
  • kokt potatis
  • gräddfil
  • dill eller annat grönt
  • Med sparris:
  • sparrisknoppar
  • grovt mjukt bröd
  • persilja eller annat grönt
  • Med kall gubbröra:
  • gräddfil
  • ägg hårdkokta och hackade
  • röd lök
  • grovt bröd, hårt eller mjukt
  • dill eller annat grönt

Silltapas

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Med potatis

  1. Lägg 12 bitar inlagd sill på 12 skivor kokta, ca 2 cm tjocka, potatisskivor, lägg på en liten klick gräddfil och garnera med grönt.

Med sparris

  1. Lägg 12 lättkokta sparrisknoppar på 12 små bitar av grovt mjukt bröd, täck med sillbitar i någon såsig inläggning t ex senapssill och garnera med grönt.

Med kall gubbröra

  1. Blanda 2-3 msk gräddfil med 2 hårdkokta hackade ägg, 10-12 hackade bitar inlagd sill, lite hackad dill och 1-2 msk hackad röd lök. Lägg röran på 12 bitar av grovt mjukt eller hårt bröd och garnera med grönt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snittar med krämig senapssill - Coop

(2)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter - Coop

(10)

Sillmackor med potatiskräm på rågbröd - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Matjestårta - Coop

(49)

Tårta med kallrökt lax - Coop

(6)

Sesamsill - Coop

(0)

Löjromssill med citron - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies