
Silltallrik
Betyg (1-5):
Klassisk silltallrik med färskpotatis, sill, kokt ägg, rödlök och gräddfil. Enkelt och gott att servera med knäckebröd och en smakrik ost.
Tillagningstid: 5 minuter + 20 minuter koktid
4 portioner
- 800 g färsk potatis
- 100 g sill t ex inlagd
- 4 kokta ägg
- 3 dl gräddfil
- 0.5 strimlad rödlök
- 1 knippe rädisa
- 1 dl finskuren gräslök
Gör så här
- Koka potatis i lättsaltat vatten.
- Fördela sill, ägghalvor, potatis, gräddfil, rödlök, rädisor och gräslök på tallrikar.
- Servera gärna med knäckebröd, smör och en god ost.
Silltallrik
Betyg (1-5):
Klassisk silltallrik med färskpotatis, sill, kokt ägg, rödlök och gräddfil. Enkelt och gott att servera med knäckebröd och en smakrik ost.
Tillagningstid: 5 minuter + 20 minuter koktid
4 portioner
Gör så här
- Koka potatis i lättsaltat vatten.
- Fördela sill, ägghalvor, potatis, gräddfil, rödlök, rädisor och gräslök på tallrikar.
- Servera gärna med knäckebröd, smör och en god ost.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!