
Krämig wasabisill
Betyg (1-5):
Gör en egen krämig wasabisill till påsk eller midsommar - vårt recept är klart på 10 minuter!
Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl majonnäs
- 2 tsk wasabipasta
- 1 msk japansk soja
- 1 förpackning 5-minuterssill hela filéer (420 g)
- 1 tsk sesamfrön, gärna svarta
- 2 msk finskuren gräslök
Gör så här
- Blanda crème fraiche, majonnäs, wasabi och soja.
- Låt sillfiléerna rinna av och skär i 1 cm bitar. Vänd ner i såsen och garnera med sesamfrön och gräslök.
Krämig wasabisill
Betyg (1-5):
Gör en egen krämig wasabisill till påsk eller midsommar - vårt recept är klart på 10 minuter!
Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Gör så här
- Blanda crème fraiche, majonnäs, wasabi och soja.
- Låt sillfiléerna rinna av och skär i 1 cm bitar. Vänd ner i såsen och garnera med sesamfrön och gräslök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2019-04-17
Hej Ulla! Utskiftsknappen ska finnas där under receptet, ihop med "lägg i inköpslista" "Spara" och "Dela". Kan du inte se den menyn? /Elsa, webbredaktör
2019-04-16
Saknar utskriftsknapp!!! /Ulla H
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2019-04-17
Hej Ulla! Utskiftsknappen ska finnas där under receptet, ihop med "lägg i inköpslista" "Spara" och "Dela". Kan du inte se den menyn? /Elsa, webbredaktör
Ulla Hageros
2019-04-16
Saknar utskriftsknapp!!! /Ulla H