
Sill med soja, sesam och salladslök
Betyg (1-5):
En krämig sill med asiatiska smaker av soja och sesam, supergott!
Tillagningstid: 5 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
- 2 salladslökar, tunt skivade
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl majonnäs
- 1 msk japansk soja
- 1 tsk sesamolja
- sesamfrön, gärna svarta
Gör så här
- Skär sillen i 1 cm bitar. Blanda salladslök, crème fraiche, majonnäs, soja och sesamolja. Vänd ner sillen. Toppa med sesamfrön.
Sill med soja, sesam och salladslök
Betyg (1-5):
En krämig sill med asiatiska smaker av soja och sesam, supergott!
Tillagningstid: 5 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär sillen i 1 cm bitar. Blanda salladslök, crème fraiche, majonnäs, soja och sesamolja. Vänd ner sillen. Toppa med sesamfrön.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2019-12-20
Vid större mängder ta lite extra sesamolja.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Frode
2019-12-20
Vid större mängder ta lite extra sesamolja.