Serranorullar med färskostfyllning
  • Tid 70 min

Serranorullar med färskostfyllning

3.09 (11 betyg)

Aptitliga tilltugg med färskriven pepparrot och hackad basilika.

  • Tillagningstid 70 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

16 stycken
  • 80 g tunna skivor serranoskinka eller kallrökt lax
  • 150 g färskost
  • 2 tsk finriven pepparrot
  • 1 msk hackad gräslök eller basilika
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg ut skink- eller laxskivorna lite omlott på en bit plastfolie. Blanda osten med pepparrot och örter och smak av med lite salt och peppar. Bred ut över skivorna. Rulla ihop till en lång rulle och svep foliet om. Låt vila i kylen minst 1 timme innan den ska serveras eller frys in den. Skär i ca 2 cm tjocka skivor och stick i en cocktailpinne.

  2. 2

    Servera som tilltugg.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar