Serranorullar med färskostfyllning

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Aptitliga tilltugg med färskriven pepparrot och hackad basilika.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 80 g tunna skivor serranoskinka eller kallrökt lax
  • 150 g färskost
  • 2 tsk finriven pepparrot
  • 1 msk hackad gräslök eller basilika
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg ut skink- eller laxskivorna lite omlott på en bit plastfolie. Blanda osten med pepparrot och örter och smak av med lite salt och peppar. Bred ut över skivorna. Rulla ihop till en lång rulle och svep foliet om. Låt vila i kylen minst 1 timme innan den ska serveras eller frys in den. Skär i ca 2 cm tjocka skivor och stick i en cocktailpinne.
  2. Servera som tilltugg.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mini-quiche Lorraine

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rökt ren- och getostkanapé

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Laxpuck med gurktagliatelle

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Silverlöksspread med parmesan

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(48)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 80 g tunna skivor serranoskinka eller kallrökt lax
  • 150 g färskost
  • 2 tsk finriven pepparrot
  • 1 msk hackad gräslök eller basilika
  • 0.5 krm svartpeppar

Serranorullar med färskostfyllning

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Aptitliga tilltugg med färskriven pepparrot och hackad basilika.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut skink- eller laxskivorna lite omlott på en bit plastfolie. Blanda osten med pepparrot och örter och smak av med lite salt och peppar. Bred ut över skivorna. Rulla ihop till en lång rulle och svep foliet om. Låt vila i kylen minst 1 timme innan den ska serveras eller frys in den. Skär i ca 2 cm tjocka skivor och stick i en cocktailpinne.
  2. Servera som tilltugg.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mini-quiche Lorraine

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rökt ren- och getostkanapé

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Laxpuck med gurktagliatelle

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Silverlöksspread med parmesan

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(48)