För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Senapssill med krämig sås

Betyg (1-5):
2.79 (34 betyg)

Klassisk god sill med smak av senap.

Tillagningstid: 10 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk fransk senap
  • 1 msk söt senap
  • 1 kruka hackad gräslök

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av i durkslag och skär i bitar.
  2. Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och gräslök.
  3. Vänd i sillen och servera med färskpotatis eller ev på knäckebröd.

Tips

5-minuterssill är enkel att variera. Smaksätt crème fraichen med basilika, lite vitlök, hackad rödlök, salt och peppar så blir det en helt ny sill. Eller prova med tärnat äpple och curry.Sillen kan förberedas dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders Persson

2013-06-19

Skit gott

Liknande recept

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Krämig citrongrässill

(1)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Äpple- och pepparrotssill

(116)

Gravad röding

(22)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Limeströmming

(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk fransk senap
  • 1 msk söt senap
  • 1 kruka hackad gräslök

Senapssill med krämig sås

Betyg (1-5):
2.79 (34 betyg)

Klassisk god sill med smak av senap.

Tillagningstid: 10 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av i durkslag och skär i bitar.
  2. Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och gräslök.
  3. Vänd i sillen och servera med färskpotatis eller ev på knäckebröd.

Tips

5-minuterssill är enkel att variera. Smaksätt crème fraichen med basilika, lite vitlök, hackad rödlök, salt och peppar så blir det en helt ny sill. Eller prova med tärnat äpple och curry.Sillen kan förberedas dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders Persson

2013-06-19

Skit gott

Liknande recept

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Krämig citrongrässill

(1)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Äpple- och pepparrotssill

(116)

Gravad röding

(22)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Limeströmming

(0)