Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg (1-5):
3.39 (110 betyg)

Snabbt, nyttigt och sköter sig själv i ugnen.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 600 g sejfilé, färsk eller fryst, tinad
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g grillad paprika i olja
  • 0.5 gul lök, skalad, finhackad
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 citron, rivet skal
  • 100 g nyriven parmesanost
  • 1 dl grovhackad basilika

Gör så här

  1. Lägg sejfiléerna i en smord ugnsform. Salta och peppra. Täck filéerna med grillad paprika.
  2. Blanda lök, crème fraiche, rivet citronskal och parmesan. Fördela blandningen på fisken och strö över basilikan.
  3. Grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter.

Servering

Servera med pressad, kokt potatis och grönsaker eller sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna H

2012-05-09

Minst lika gott med kolja. Pressad potatis utmärkt som tillbehör. Det vita viinet Jeanneret riesling 2010 (finns som bib på systemet) är mycket gott till.

Liknande recept

Gazpacho med pizzabullar

(10)

Bruschetta med kyckling

(8)

Bowl med sashimilax

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(6)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 600 g sejfilé, färsk eller fryst, tinad
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g grillad paprika i olja
  • 0.5 gul lök, skalad, finhackad
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 citron, rivet skal
  • 100 g nyriven parmesanost
  • 1 dl grovhackad basilika

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg (1-5):
3.39 (110 betyg)

Snabbt, nyttigt och sköter sig själv i ugnen.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg sejfiléerna i en smord ugnsform. Salta och peppra. Täck filéerna med grillad paprika.
  2. Blanda lök, crème fraiche, rivet citronskal och parmesan. Fördela blandningen på fisken och strö över basilikan.
  3. Grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter.

Servering

Servera med pressad, kokt potatis och grönsaker eller sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna H

2012-05-09

Minst lika gott med kolja. Pressad potatis utmärkt som tillbehör. Det vita viinet Jeanneret riesling 2010 (finns som bib på systemet) är mycket gott till.

Liknande recept

Gazpacho med pizzabullar

(10)

Bruschetta med kyckling

(8)

Bowl med sashimilax

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(6)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies