Sangria
  • Tid 130 min

Sangria

0 (0 betyg)

Svalkande spansk bål med rödvin och citrus.

  • Tillagningstid 130 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

6 st
  • 2 apelsiner
  • 2 msk socker
  • 1 citron
  • 1 lime
  • 75 cl rödvin
  • 5 dl äppelcider
  • 2 dl isbitar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Pressa saften ur hälften av apelsinerna. Blanda den med sockret i en skål och rör tills sockret löst sig. Borsta resten av citrusfrukterna och skär dem i tunna skivor. Blanda dem i skålen.

  2. 2

    Häll på vinet och ställ skålen kallt minst 2 timmar, gärna längre, t ex över en natt eller dag. Blanda i cider och isbitar strax före serveringen.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar