
Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter
Betyg (1-5):
En vacker sallad med het dressing.
Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g djupfrysta haricots verts
- 1 blodgrapefrukt, i hinnfria klyftor
- 1 liten röd lök, i tunna klyftor
- 0.5 dl färska färska örter, t ex koriander
- Dressing:
- 3 msk fisksås
- 1 lime, pressad saft
- 1 tsk färsk ingefära, riven eller
- 2 krm torkad ingefära
- 2 tsk råsocker eller brunfarin
Gör så här
- Koka haricots vertsen enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem med vatten. Blanda med grapefrukt, (ta även med saften som bildats), lök, örtblad och nötter i en skål. Blanda dressingen och häll över. Smaka eventuellt av med lite salt.
Servering
Servera som för- eller bufférätt eller till kött och fisk.
Liknande recept
Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter
Betyg (1-5):
En vacker sallad med het dressing.
Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka haricots vertsen enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem med vatten. Blanda med grapefrukt, (ta även med saften som bildats), lök, örtblad och nötter i en skål. Blanda dressingen och häll över. Smaka eventuellt av med lite salt.
Servering
Servera som för- eller bufférätt eller till kött och fisk.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!