Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En vacker sallad med het dressing.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 500 g djupfrysta haricots verts
  • 1 blodgrapefrukt, i hinnfria klyftor
  • 1 liten röd lök, i tunna klyftor
  • 0.5 dl färska färska örter, t ex koriander
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk färsk ingefära, riven eller
  • 2 krm torkad ingefära
  • 2 tsk råsocker eller brunfarin

Gör så här

  1. Koka haricots vertsen enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem med vatten. Blanda med grapefrukt, (ta även med saften som bildats), lök, örtblad och nötter i en skål. Blanda dressingen och häll över. Smaka eventuellt av med lite salt.

Servering

Servera som för- eller bufférätt eller till kött och fisk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad avokadohalva

(0)

Matjessill med medelhavssmaker

(7)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(7)

Fattoush

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vitlöksbröd med bruschettaröra

(2)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(6)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 500 g djupfrysta haricots verts
  • 1 blodgrapefrukt, i hinnfria klyftor
  • 1 liten röd lök, i tunna klyftor
  • 0.5 dl färska färska örter, t ex koriander
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk färsk ingefära, riven eller
  • 2 krm torkad ingefära
  • 2 tsk råsocker eller brunfarin

Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En vacker sallad med het dressing.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka haricots vertsen enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem med vatten. Blanda med grapefrukt, (ta även med saften som bildats), lök, örtblad och nötter i en skål. Blanda dressingen och häll över. Smaka eventuellt av med lite salt.

Servering

Servera som för- eller bufférätt eller till kött och fisk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad avokadohalva

(0)

Matjessill med medelhavssmaker

(7)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(7)

Fattoush

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vitlöksbröd med bruschettaröra

(2)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(6)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies