Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En vacker sallad med het dressing.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g djupfrysta haricots verts
  • 1 blodgrapefrukt, i hinnfria klyftor
  • 1 liten röd lök, i tunna klyftor
  • 0.5 dl färska färska örter, t ex koriander
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk färsk ingefära, riven eller
  • 2 krm torkad ingefära
  • 2 tsk råsocker eller brunfarin

Gör så här

  1. Koka haricots vertsen enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem med vatten. Blanda med grapefrukt, (ta även med saften som bildats), lök, örtblad och nötter i en skål. Blanda dressingen och häll över. Smaka eventuellt av med lite salt.

Servering

Servera som för- eller bufférätt eller till kött och fisk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessill med medelhavssmaker

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Toscansk tomatsallad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad avokadohalva

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g djupfrysta haricots verts
  • 1 blodgrapefrukt, i hinnfria klyftor
  • 1 liten röd lök, i tunna klyftor
  • 0.5 dl färska färska örter, t ex koriander
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk färsk ingefära, riven eller
  • 2 krm torkad ingefära
  • 2 tsk råsocker eller brunfarin

Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En vacker sallad med het dressing.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka haricots vertsen enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem med vatten. Blanda med grapefrukt, (ta även med saften som bildats), lök, örtblad och nötter i en skål. Blanda dressingen och häll över. Smaka eventuellt av med lite salt.

Servering

Servera som för- eller bufférätt eller till kött och fisk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessill med medelhavssmaker

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Toscansk tomatsallad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad avokadohalva

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)