
Rotselleriplättar med löjrom
Betyg (1-5):
Smakrika små plättar av grovriven rotselleri smakar underbart toppade med löjrom, rödlök och crème fraiche.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 300 g grovt riven rotselleri
- 2 ägg
- 0.5 tsk svartpeppar
- 2 msk smör
- 100 g löjrom (eller annan rom)
- 1 finhackad rödlök
- 1 dl crème fraiche
- dill
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Blanda rotselleri, ägg, salt och peppar i en skål. Smält smöret i en panna. Stek åtta plättar i omgångar, cirka 3 minuter på varje sida.
- Servera med löjrom, rödlök och en klick crème fraiche. Garnera med dill.
Liknande recept
Rotselleriplättar med löjrom
Betyg (1-5):
Smakrika små plättar av grovriven rotselleri smakar underbart toppade med löjrom, rödlök och crème fraiche.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda rotselleri, ägg, salt och peppar i en skål. Smält smöret i en panna. Stek åtta plättar i omgångar, cirka 3 minuter på varje sida.
- Servera med löjrom, rödlök och en klick crème fraiche. Garnera med dill.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Margot
2021-03-19
Mycket gott!