Rökt regnbåge med örtagårdssås

Betyg (1-5):
2.7 (23 betyg)

Det är såsen som gör hela skillnaden, full av sommarens bästa smaker!

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 2 varmrökta regnbågslaxar
  • Örtagårdssås:
  • 200 g hackad spenat
  • 3 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 dl finhackad gräslök
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Pressa ur vätskan ur spenaten. Blanda gräddfil, majonnäs, pepparrot, senap, vinäger, salt och peppar. Rör ner spenat och örtkryddor.
  2. Låt såsen stå och dra medan fisken rensas fri från skinn och ben. Lägg upp fiskfiléerna på tallrikar eller serveringsfat.

Servering

Servera med dillkokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxpaj med potatis

(13)

Lax- och spenatpaj

(92)

Snabbrimmad halstrad lax med äppelsalsa

(12)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

(5)

Laxsallad med lime och jordnötter

(18)

Lax med ingefära, chili och lime

(22)

Laxsida med couscoussallad

(11)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 varmrökta regnbågslaxar
  • Örtagårdssås:
  • 200 g hackad spenat
  • 3 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 dl finhackad gräslök
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 tsk salt

Rökt regnbåge med örtagårdssås

Betyg (1-5):
2.7 (23 betyg)

Det är såsen som gör hela skillnaden, full av sommarens bästa smaker!

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pressa ur vätskan ur spenaten. Blanda gräddfil, majonnäs, pepparrot, senap, vinäger, salt och peppar. Rör ner spenat och örtkryddor.
  2. Låt såsen stå och dra medan fisken rensas fri från skinn och ben. Lägg upp fiskfiléerna på tallrikar eller serveringsfat.

Servering

Servera med dillkokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxpaj med potatis

(13)

Lax- och spenatpaj

(92)

Snabbrimmad halstrad lax med äppelsalsa

(12)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

(5)

Laxsallad med lime och jordnötter

(18)

Lax med ingefära, chili och lime

(22)

Laxsida med couscoussallad

(11)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies