Rökt regnbåge med örtagårdssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.7 (23 betyg)

Det är såsen som gör hela skillnaden, full av sommarens bästa smaker!

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 varmrökta regnbågslaxar
  • Örtagårdssås:
  • 200 g hackad spenat
  • 3 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 dl finhackad gräslök
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Pressa ur vätskan ur spenaten. Blanda gräddfil, majonnäs, pepparrot, senap, vinäger, salt och peppar. Rör ner spenat och örtkryddor.
  2. Låt såsen stå och dra medan fisken rensas fri från skinn och ben. Lägg upp fiskfiléerna på tallrikar eller serveringsfat.

Servering

Servera med dillkokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lutfisk med kryddpeppar och brynt smör

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

Betyg
Betyg
(7)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 varmrökta regnbågslaxar
  • Örtagårdssås:
  • 200 g hackad spenat
  • 3 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 dl finhackad gräslök
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 tsk salt

Rökt regnbåge med örtagårdssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.7 (23 betyg)

Det är såsen som gör hela skillnaden, full av sommarens bästa smaker!

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pressa ur vätskan ur spenaten. Blanda gräddfil, majonnäs, pepparrot, senap, vinäger, salt och peppar. Rör ner spenat och örtkryddor.
  2. Låt såsen stå och dra medan fisken rensas fri från skinn och ben. Lägg upp fiskfiléerna på tallrikar eller serveringsfat.

Servering

Servera med dillkokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lutfisk med kryddpeppar och brynt smör

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

Betyg
Betyg
(7)