För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rödvinsmarinerad entrecote med sour cream & onion potatissallad

Betyg (1-5):
2.73 (11 betyg)

Entrecote och potatissallad med en twist.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 skivor entrecôte
  • Potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 2 st röd knipplök
  • 2 dl persilja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Marinera köttet i färdig marinad med rödvinssmak/chilismak.
  2. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Låt svalna. Dela potatisarna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Grilla entrecôten 2–3 min per sida. Köttet har en perfekt rosa mitt med en innetemperatur på 58°.

Tips

Servera gärna med grillad majs och grillad lök.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



G

2014-06-18

Så himla gott

Liknande recept

Kassler med färskpotatismush

(21)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Klassisk kalops

(4)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(37)

Pannbiff med löksås och syrade morötter

(7)

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Helstekt fläskfilé och krämig potatisgratäng

(19)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 skivor entrecôte
  • Potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 2 st röd knipplök
  • 2 dl persilja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • peppar
  • salt

Rödvinsmarinerad entrecote med sour cream & onion potatissallad

Betyg (1-5):
2.73 (11 betyg)

Entrecote och potatissallad med en twist.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Marinera köttet i färdig marinad med rödvinssmak/chilismak.
  2. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Låt svalna. Dela potatisarna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Grilla entrecôten 2–3 min per sida. Köttet har en perfekt rosa mitt med en innetemperatur på 58°.

Tips

Servera gärna med grillad majs och grillad lök.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



G

2014-06-18

Så himla gott

Liknande recept

Kassler med färskpotatismush

(21)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Klassisk kalops

(4)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(37)

Pannbiff med löksås och syrade morötter

(7)

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Helstekt fläskfilé och krämig potatisgratäng

(19)