För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg (1-5):
3.78 (9 betyg)

Snabbt, nyttigt och gott! Rödbetor som spaghetti? Ja, det funkar alldeles utmärkt!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 70 g rucola
  • 3 dl finriven parmesan
  • 40 g pinjenötter, torrostade

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner rödbetorna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt ånga av.
  2. Vänd runt rödbetsspagettin med olja och salt. Varva med rucola, parmesan och pinjenötter på ett stort fat eller tallrikar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Laura

2018-03-31

Ingen i familjen tyckte att kombinationen parmesan och ruccola var särskilt lyckad.

Eva

2017-10-12

Enkelt och väldigt gott!!

Liknande recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(2)

Melonsallad med halloumi

(21)

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(84)

Couscoussallad med halloumi

(69)

Grillad grilloumimacka

(4)

Zucchinigratäng med korv

(19)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(50)

Grillad wrap med tonfiskröra

(21)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 70 g rucola
  • 3 dl finriven parmesan
  • 40 g pinjenötter, torrostade

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg (1-5):
3.78 (9 betyg)

Snabbt, nyttigt och gott! Rödbetor som spaghetti? Ja, det funkar alldeles utmärkt!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner rödbetorna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt ånga av.
  2. Vänd runt rödbetsspagettin med olja och salt. Varva med rucola, parmesan och pinjenötter på ett stort fat eller tallrikar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Laura

2018-03-31

Ingen i familjen tyckte att kombinationen parmesan och ruccola var särskilt lyckad.

Eva

2017-10-12

Enkelt och väldigt gott!!

Liknande recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(2)

Melonsallad med halloumi

(21)

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(84)

Couscoussallad med halloumi

(69)

Grillad grilloumimacka

(4)

Zucchinigratäng med korv

(19)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(50)

Grillad wrap med tonfiskröra

(21)