Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Snabbt, nyttigt och gott! Rödbetor som spaghetti? Ja, det funkar alldeles utmärkt!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 70 g rucola
  • 3 dl finriven parmesan
  • 40 g pinjenötter, torrostade

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner rödbetorna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt ånga av.
  2. Vänd runt rödbetsspagettin med olja och salt. Varva med rucola, parmesan och pinjenötter på ett stort fat eller tallrikar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Laura

2018-03-31

Ingen i familjen tyckte att kombinationen parmesan och ruccola var särskilt lyckad.

Eva

2017-10-12

Enkelt och väldigt gott!!

Liknande recept

Spara recept

Fetaostpaj med spenat och zucchini

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Risotto med rödbetor, chèvre och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Citronpasta med sparris

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fetaostbakad lax med zucchini

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Krämig lasagne med skinka

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Matig melonsallad med bönor, fetaost och kyckling

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Pizza med prosciutto och potatis

Betyg
Betyg
(16)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 70 g rucola
  • 3 dl finriven parmesan
  • 40 g pinjenötter, torrostade

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Snabbt, nyttigt och gott! Rödbetor som spaghetti? Ja, det funkar alldeles utmärkt!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner rödbetorna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt ånga av.
  2. Vänd runt rödbetsspagettin med olja och salt. Varva med rucola, parmesan och pinjenötter på ett stort fat eller tallrikar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Laura

2018-03-31

Ingen i familjen tyckte att kombinationen parmesan och ruccola var särskilt lyckad.

Eva

2017-10-12

Enkelt och väldigt gott!!

Liknande recept

Spara recept

Fetaostpaj med spenat och zucchini

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Risotto med rödbetor, chèvre och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Citronpasta med sparris

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fetaostbakad lax med zucchini

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Krämig lasagne med skinka

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Matig melonsallad med bönor, fetaost och kyckling

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Pizza med prosciutto och potatis

Betyg
Betyg
(16)