Rispudding med vanilj, kokos och blåbär
  • Tid 20 min

Rispudding med vanilj, kokos och blåbär

5 (1 betyg)

En kyld efterrätt med bär i limejuice.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g färdig risgrynsgröt (1 paket = 500 g)
  • 250 g kesella ( 1 burk = 250 g)
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl rostade kokosflingor
  • 200 g frysta bär, t ex blåbär
  • 0.5 dl råströsocker
  • 1 lime, saft och rivet skal
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Värm gröten så att den går att röra ut, enligt anvisningen på förpackningen. Rör ner Kesella, vaniljsocker och kokos. Häll upp riset i portionsskålar, ställ in i kylen och låt dem svalna.

  2. 2

    Tina bären. Blanda bären med socker, limejuice och limeskal. Låt bären dra åt sig juicen i några minuter. Toppa rispuddingen med bären och servera.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Maria

    Fräscht, lent och supergott!