Rensteksröra med fänkål och persilja
  • Tid 15 min

Rensteksröra med fänkål och persilja

4 (4 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

18 stycken
  • 200 g finhackad rökt renstek
  • 150 g finhackad fänkål
  • 100 g färskost
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 2 msk fänkålsfrön
  • 3 potatisbröd
  • 1 tunt skivat äpple
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda kött, fänkål, färskost, och bladpersilja i en skål. Rosta fänkålsfröna i en torr het panna 2-3 minuter.

  2. 2

    Dela varje bröd i 6 tårtbitar. Lägg en klick rensteksröra på varje bit och toppa med rostade fänkålsfrön och en äppelskiva. Det går naturligtvis lika bra att göra 6 lunchmackor istället för snittar.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar