Rensteksröra med fänkål och persilja

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Tillagningstid: 15 minuter
18 stycken
  • 200 g finhackad rökt renstek
  • 150 g finhackad fänkål
  • 100 g färskost
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 2 msk fänkålsfrön
  • 3 potatisbröd
  • 1 tunt skivat äpple

Gör så här

  1. Blanda kött, fänkål, färskost, och bladpersilja i en skål. Rosta fänkålsfröna i en torr het panna 2-3 minuter.
  2. Dela varje bröd i 6 tårtbitar. Lägg en klick rensteksröra på varje bit och toppa med rostade fänkålsfrön och en äppelskiva. Det går naturligtvis lika bra att göra 6 lunchmackor istället för snittar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rensteksröra med fänkål och persilja
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 200 g finhackad rökt renstek
  • 150 g finhackad fänkål
  • 100 g färskost
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 2 msk fänkålsfrön
  • 3 potatisbröd
  • 1 tunt skivat äpple

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Tillagningstid: 15 minuter
18 stycken

Gör så här

  1. Blanda kött, fänkål, färskost, och bladpersilja i en skål. Rosta fänkålsfröna i en torr het panna 2-3 minuter.
  2. Dela varje bröd i 6 tårtbitar. Lägg en klick rensteksröra på varje bit och toppa med rostade fänkålsfrön och en äppelskiva. Det går naturligtvis lika bra att göra 6 lunchmackor istället för snittar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!