Pumpadipp med blå tortillachips

Pumpadipp med blå tortillachips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Gör en pumpadipp med en läskig spindeldekoration till halloweenmyset. Servera med blå tortillachips vilka är gjorda på just blå majskorn.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g butternutpumpa
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 100 g färskost naturell
  • 0.5 tsk malen spiskummin
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt
  • 150 g Blue corn tortillachips, Coop

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär pumpan i bitar. Blanda med vitlöksklyftor, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen tills pumpan är mjuk, ca 25 min.
  2. Lägg över pumpa och vitlök i en bunke och mixa slät med en stavmixer. Blanda ner färskost, spiskummin och cayennepeppar och smaka av med salt. Servera med tortillachips.

Tips

Rör färskost med lite vatten och gör ett spindelnätsmönster på dippen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocksröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kokt sparris

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(225)
Spara recept

Pickles

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pickles med vitlök

Betyg
Betyg
(6)
Pumpadipp med blå tortillachips
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 600 g butternutpumpa
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 100 g färskost naturell
  • 0.5 tsk malen spiskummin
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt
  • 150 g Blue corn tortillachips, Coop

Pumpadipp med blå tortillachips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Gör en pumpadipp med en läskig spindeldekoration till halloweenmyset. Servera med blå tortillachips vilka är gjorda på just blå majskorn.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär pumpan i bitar. Blanda med vitlöksklyftor, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen tills pumpan är mjuk, ca 25 min.
  2. Lägg över pumpa och vitlök i en bunke och mixa slät med en stavmixer. Blanda ner färskost, spiskummin och cayennepeppar och smaka av med salt. Servera med tortillachips.

Tips

Rör färskost med lite vatten och gör ett spindelnätsmönster på dippen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocksröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kokt sparris

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(225)
Spara recept

Pickles

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pickles med vitlök

Betyg
Betyg
(6)