Pulled pork och coleslaw i pannkakswrap

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Lättlagat och jättegott - pannkakor fyllda med pulled pork god coleslaw.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 min i ugnen
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 550 g pulled pork
  • 2 strimlade salladslökar
  • 1 dl rostad lök, eventuellt
  • 8 färdiga pannkakor
  • Till servering:
  • barbequesås eventuellt
  • Coleslaw:
  • 300 g vitkål
  • 1 morot
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 0.25 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg köttbiten med buljongen från förpackningen i en ugnsform och värm i 20 min.

Coleslaw

  1. Finstrimla vitkålen, skala och riv moroten. Blanda med resten av ingredienserna till coleslaw. Smaka av med salt.
  2. Riv isär köttet med en gaffel.
  3. Servera coleslaw, kött, salladslök, rostad lök och BB Qsås inrullat i en pannkaka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekt ris med kycklingfärs och curry

(8)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Kyckling och sötpotatis på plåt

(20)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 550 g pulled pork
  • 2 strimlade salladslökar
  • 1 dl rostad lök, eventuellt
  • 8 färdiga pannkakor
  • Till servering:
  • barbequesås eventuellt
  • Coleslaw:
  • 300 g vitkål
  • 1 morot
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 0.25 tsk svartpeppar

Pulled pork och coleslaw i pannkakswrap

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Lättlagat och jättegott - pannkakor fyllda med pulled pork god coleslaw.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 min i ugnen
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg köttbiten med buljongen från förpackningen i en ugnsform och värm i 20 min.

Coleslaw

  1. Finstrimla vitkålen, skala och riv moroten. Blanda med resten av ingredienserna till coleslaw. Smaka av med salt.
  2. Riv isär köttet med en gaffel.
  3. Servera coleslaw, kött, salladslök, rostad lök och BB Qsås inrullat i en pannkaka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekt ris med kycklingfärs och curry

(8)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Kyckling och sötpotatis på plåt

(20)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies