Potatissallad med fetaost, röda linser och grillad korv

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Potatissallad hör till sommar och grillfester. Den här görs av hela små ugnsrostade färskpotatisar och rödlökar. Extra matig blir potatissalladen med linser och fetaost. Bara att servera till den grillade korven!

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 1 kg färskpotatis, gärna små
  • 2 rödlökar, i klyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 förpackning kokta röda linser, sköljda (Änglamark)
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 kruka basilika
  • 1 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar
  • 4 tjocka grillkorvar

Gör så här

  1. Blanda hela små potatisar, rödlök, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 30 min.
  2. Blanda linser, potatis, lök, fetaost, basilikablad och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Grilla korvarna till fin färg och servera med potatissalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissallad med grillad falukorv

(3)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

(0)

Korv med hembakade korvbröd

(2)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg färskpotatis, gärna små
  • 2 rödlökar, i klyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 förpackning kokta röda linser, sköljda (Änglamark)
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 kruka basilika
  • 1 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar
  • 4 tjocka grillkorvar

Potatissallad med fetaost, röda linser och grillad korv

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Potatissallad hör till sommar och grillfester. Den här görs av hela små ugnsrostade färskpotatisar och rödlökar. Extra matig blir potatissalladen med linser och fetaost. Bara att servera till den grillade korven!

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda hela små potatisar, rödlök, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 30 min.
  2. Blanda linser, potatis, lök, fetaost, basilikablad och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Grilla korvarna till fin färg och servera med potatissalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissallad med grillad falukorv

(3)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

(0)

Korv med hembakade korvbröd

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies