
Wrap med korv och potatiskross
Betyg (1-5):
Tortillarulle med grillkorv är den perfekta utflyktsmaten.
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
- 800 g potatis
- 20 g smör
- 0.5 tsk svartpeppar
- 8 grillkorvar
- 1 tsk olivolja
- 1 gurka i stavar
- 4 tortillabröd
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Koka potatisen med eller utan skal tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Häll av vattnet och tillsätt smör, salt och peppar. Krossa med en slev eller potatiskross.
- Grilla eller stek korvarna i lite olja runt om i 3-5 minuter.
- Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela potatis, korv, och gurkstavar på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.
Tips

Krydda rullen med senap och ketchup eller rostad lök och saltgurka!
Wrap med korv och potatiskross
Betyg (1-5):
Tortillarulle med grillkorv är den perfekta utflyktsmaten.
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Gör så här
- Koka potatisen med eller utan skal tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Häll av vattnet och tillsätt smör, salt och peppar. Krossa med en slev eller potatiskross.
- Grilla eller stek korvarna i lite olja runt om i 3-5 minuter.
- Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela potatis, korv, och gurkstavar på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.
Tips

Krydda rullen med senap och ketchup eller rostad lök och saltgurka!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Mina Franzén
2014-01-14
Bra recept!