Wrap med korv och potatiskross

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Tortillarulle med grillkorv är den perfekta utflyktsmaten.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 800 g potatis
  • 20 g smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 grillkorvar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 gurka i stavar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatisen med eller utan skal tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Häll av vattnet och tillsätt smör, salt och peppar. Krossa med en slev eller potatiskross.
  2. Grilla eller stek korvarna i lite olja runt om i 3-5 minuter.
  3. Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela potatis, korv, och gurkstavar på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.

Tips

Krydda rullen med senap och ketchup eller rostad lök och saltgurka!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mina Franzén

2014-01-14

Bra recept!

Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Bakad potatis med asiatisk räkröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Fiskbullar i citrongräddsås

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 800 g potatis
  • 20 g smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 grillkorvar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 gurka i stavar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Wrap med korv och potatiskross

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Tortillarulle med grillkorv är den perfekta utflyktsmaten.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen med eller utan skal tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Häll av vattnet och tillsätt smör, salt och peppar. Krossa med en slev eller potatiskross.
  2. Grilla eller stek korvarna i lite olja runt om i 3-5 minuter.
  3. Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela potatis, korv, och gurkstavar på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.

Tips

Krydda rullen med senap och ketchup eller rostad lök och saltgurka!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mina Franzén

2014-01-14

Bra recept!

Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Bakad potatis med asiatisk räkröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Fiskbullar i citrongräddsås

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(5)