Wrap med korv och potatiskross
  • Tid 25 min

Wrap med korv och potatiskross

3.7 (23 betyg)

Tortillarulle med grillkorv är den perfekta utflyktsmaten.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 800 g potatis
  • 20 g smör
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 grillkorvar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 gurka i stavar
  • 4 tortillabröd
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen med eller utan skal tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Häll av vattnet och tillsätt smör, salt och peppar. Krossa med en slev eller potatiskross.

  2. 2

    Grilla eller stek korvarna i lite olja runt om i 3-5 minuter.

  3. 3

    Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela potatis, korv, och gurkstavar på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Krydda rullen med senap och ketchup eller rostad lök och saltgurka!
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Mina Franzén

    Bra recept!