Pepparrots- och senapssill

Betyg (1-5):
3.17 (6 betyg)

Härligt krämig sill med smak av pepparrot och senap. Recept av Christina Möller

Tillagningstid: 20 min + tid i kyl
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 msk sillspad
  • 1 liten gul lök
  • 50 g fänkål
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk finriven färsk pepparrot
  • 1 msk dijonsenap, gärna grovkornig
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 0.5 dl finklippt färsk gräslök

Gör så här

  1. Häll av sillen men spara ca 2 msk av spadet. Skär sillen i 1 cm stora bitar. Hacka lök och fänkål fint.
  2. Blanda crème fraiche, pepparrot och senap. Smaka av med citronsaft och det sparade spadet. Vänd ner sill, lök, fänkål och gräslök i såsen.
  3. Lägg i en tätslutande burk och låt stå i kylskåp minst 3 timmar, gärna över natten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror) - Coop

(7)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Grillade ägg på salladsbädd - Coop

(3)

Inlagd sill - Coop

(15)

Melonsallad med kallrökt lax - Coop

(2)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 msk sillspad
  • 1 liten gul lök
  • 50 g fänkål
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk finriven färsk pepparrot
  • 1 msk dijonsenap, gärna grovkornig
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 0.5 dl finklippt färsk gräslök

Pepparrots- och senapssill

Betyg (1-5):
3.17 (6 betyg)

Härligt krämig sill med smak av pepparrot och senap. Recept av Christina Möller

Tillagningstid: 20 min + tid i kyl
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll av sillen men spara ca 2 msk av spadet. Skär sillen i 1 cm stora bitar. Hacka lök och fänkål fint.
  2. Blanda crème fraiche, pepparrot och senap. Smaka av med citronsaft och det sparade spadet. Vänd ner sill, lök, fänkål och gräslök i såsen.
  3. Lägg i en tätslutande burk och låt stå i kylskåp minst 3 timmar, gärna över natten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror) - Coop

(7)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Grillade ägg på salladsbädd - Coop

(3)

Inlagd sill - Coop

(15)

Melonsallad med kallrökt lax - Coop

(2)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies