Pasta med linser och fetaost

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Enkel och supergod vegetarisk pasta med linser, krossade tomater och fetaost. Perfekt till vardagsmiddag!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g pasta penne
  • 100 g purjolök, tunt skivad
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 vitlöksklyfta, finrivna
  • 1 msk olivolja
  • 380 g kokta röda linser, sköljda, (på burk, bruttovikt)
  • 400 g krossade tomater
  • 150 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Fräs purjolök, chiliflakes och vitlök hastigt i en kastrull med olja. Häll i linser och krossade tomater. Låt småputtra ca 5 min och smula ner fetaosten. Smaka av med salt. Vänd ner pastan i såsen och dra ett varv med pepparkvarnen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärspirog

(22)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(112)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(117)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Kycklingbollar med dill och citron

(55)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(47)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(57)

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(23)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g pasta penne
  • 100 g purjolök, tunt skivad
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 vitlöksklyfta, finrivna
  • 1 msk olivolja
  • 380 g kokta röda linser, sköljda, (på burk, bruttovikt)
  • 400 g krossade tomater
  • 150 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Pasta med linser och fetaost

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Enkel och supergod vegetarisk pasta med linser, krossade tomater och fetaost. Perfekt till vardagsmiddag!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Fräs purjolök, chiliflakes och vitlök hastigt i en kastrull med olja. Häll i linser och krossade tomater. Låt småputtra ca 5 min och smula ner fetaosten. Smaka av med salt. Vänd ner pastan i såsen och dra ett varv med pepparkvarnen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärspirog

(22)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(112)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(117)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Kycklingbollar med dill och citron

(55)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(47)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(57)

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies