Parmesan- och pumpapanerad squash eller aubergine
  • Tid 20 min

Parmesan- och pumpapanerad squash eller aubergine

3.83 (6 betyg)

Byt ut köttet i scnitzeln och panera istället squash eller aubergine i parmesanost.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g skivad squash eller aubergine
  • 2 dl mjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
Panering:
  • 100 g riven parmesanost
  • 100 g pumpakärnor
Till stekning:
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda mjöl och salt på en tallrik. Vispa sönder äggen i skål. Häll upp paneringen på en tallrik. Vänd först i mjölet, sedan i äggen och sist i paneringen.

  2. 2

    Hetta upp en del av smöret och lite olja i en stekpanna. Stek på låg värme 3 minuter på varje sida.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Yonipacheko

    Det smakade jättegott!

  • berta

    Supergott!! Kommer garanterat göra fler gånger, en favorit!!