Parmakorgar med melonsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

Krispig parmaskinka som är fylld med melon, gurka och chili, Det perfekta tilltugget.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 140 g parmaskinka
  • 0.25 nätmelon
  • 0.25 gurka
  • 1 kruka färsk mynta 10 myntablad, hackade
  • 0.5 röd chili, hackad
  • 1 lime, pressad saft

Gör så här

  1. Forma parmaskinkan till korgar på en upp- och nedvänd muffinsplåt eller små ugnståliga koppar. Ställ i ugnen ca 10 min. Låt parmakorgarna svalna på plåten eller kopparna.
  2. Skala, kärna ur och skär melon och gurka i små kuber. Blanda med mynta och chili. Pressa i limesaften. Fyll parmakorgarna med melonsalladen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacos al pastor

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pizza med julskinka och grönkål

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Honungsmelonsallad med parmaskinka

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Baconlindade fikon

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ernst Billgrens julpizza

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Bacondadlar

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Baconinlindat spett med äpple och steklök

Betyg
Betyg
(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 140 g parmaskinka
  • 0.25 nätmelon
  • 0.25 gurka
  • 1 kruka färsk mynta 10 myntablad, hackade
  • 0.5 röd chili, hackad
  • 1 lime, pressad saft

Parmakorgar med melonsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

Krispig parmaskinka som är fylld med melon, gurka och chili, Det perfekta tilltugget.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Forma parmaskinkan till korgar på en upp- och nedvänd muffinsplåt eller små ugnståliga koppar. Ställ i ugnen ca 10 min. Låt parmakorgarna svalna på plåten eller kopparna.
  2. Skala, kärna ur och skär melon och gurka i små kuber. Blanda med mynta och chili. Pressa i limesaften. Fyll parmakorgarna med melonsalladen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacos al pastor

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pizza med julskinka och grönkål

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Honungsmelonsallad med parmaskinka

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Baconlindade fikon

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ernst Billgrens julpizza

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Bacondadlar

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Baconinlindat spett med äpple och steklök

Betyg
Betyg
(1)