
Bacondadlar
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
- 12 färska dadlar
- 280 g bacon, skivor
- 1 tsk olja
Gör så här
- Snitta dadlarna och ta bort kärnorna. Vira runt 1 skiva bacon kring varje dadel. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek dadlarna tills baconet fått fin stekyta.
- Stek gärna i omgångar i stället för att fylla stekpannan, då får du ett bättre resultat.
- Stick i tandpetare eller cocktailpinnar vid servering.
- Goda både varna, ljumma och kalla.
Bacondadlar
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Gör så här
- Snitta dadlarna och ta bort kärnorna. Vira runt 1 skiva bacon kring varje dadel. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek dadlarna tills baconet fått fin stekyta.
- Stek gärna i omgångar i stället för att fylla stekpannan, då får du ett bättre resultat.
- Stick i tandpetare eller cocktailpinnar vid servering.
- Goda både varna, ljumma och kalla.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2015-12-03
Jag brukar köpa kärnfria dadlar och så har jag dem i ugen istället, 225 grader i ca 25 minuter, mycket enklare och supergott
2013-12-15
jag älskar dadlar
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Barbro
2015-12-03
Jag brukar köpa kärnfria dadlar och så har jag dem i ugen istället, 225 grader i ca 25 minuter, mycket enklare och supergott
anonym
2013-12-15
jag älskar dadlar