Pankopanerad fisk taco style

Betyg (1-5):
4.33 (6 betyg)

Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 1 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja till stekning
  • Tillbehör
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 gurka, i månar
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 2 dl majs
  • 70 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g mini tortilla
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
  3. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-02-10

Så mumsigt 😋

Liknande recept

Laxsida med couscoussallad - Coop

(10)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)

Fisktaco - Coop

(3)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax - Coop

(53)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Krämig pastasallad med varmrökt lax och dill - Coop

(9)

Laxtaco - Coop

(6)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 1 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja till stekning
  • Tillbehör
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 gurka, i månar
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 2 dl majs
  • 70 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g mini tortilla
  • 1 kruka färsk koriander

Pankopanerad fisk taco style

Betyg (1-5):
4.33 (6 betyg)

Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
  3. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-02-10

Så mumsigt 😋

Liknande recept

Laxsida med couscoussallad - Coop

(10)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)

Fisktaco - Coop

(3)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax - Coop

(53)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Krämig pastasallad med varmrökt lax och dill - Coop

(9)

Laxtaco - Coop

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies