För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pankopanerad fisk taco style

Betyg (1-5):
4.43 (7 betyg)

Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 1 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja till stekning
  • Tillbehör
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 gurka, i månar
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 2 dl majs
  • 70 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g minitortilla
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
  3. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-02-10

Så mumsigt 😋

Liknande recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

(45)

Sej med grillad paprika och parmesan

(114)

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

(20)

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)

Laxsida med couscoussallad

(11)

Pastarosor med kallrökt lax och spenat

(27)

Pulled lax med blomkålscouscous

(12)

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 1 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja till stekning
  • Tillbehör
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 gurka, i månar
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 2 dl majs
  • 70 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g minitortilla
  • 1 kruka färsk koriander

Pankopanerad fisk taco style

Betyg (1-5):
4.43 (7 betyg)

Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
  3. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-02-10

Så mumsigt 😋

Liknande recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

(45)

Sej med grillad paprika och parmesan

(114)

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

(20)

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)

Laxsida med couscoussallad

(11)

Pastarosor med kallrökt lax och spenat

(27)

Pulled lax med blomkålscouscous

(12)

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)