
Pankopanerad fisk taco style
Betyg (1-5):
Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g torsk eller annan vit fisk
- 1 ägg
- 2 dl panko ströbröd
- 1 tsk flingsalt
- neutral olja till stekning
- Tillbehör
- 150 g körsbärstomater
- 0.5 gurka, i månar
- 1 liten rödlök, skivad
- 2 dl majs
- 70 g babyspenat
- 2 avokador
- 2 dl crème fraiche
- 200 g minitortilla
- 1 kruka färsk koriander
Gör så här
- Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
- Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
- Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
- Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.
Liknande recept
Pankopanerad fisk taco style
Betyg (1-5):
Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
- Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
- Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
- Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Ulrika
2019-02-10
Så mumsigt 😋