Pankopanerad fisk taco style

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.18 (11 betyg)

Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 1 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja till stekning
  • Tillbehör
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 gurka, i månar
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 2 dl majs
  • 70 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g minitortilla
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
  3. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-02-10

Så mumsigt 😋

Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Laxpasta med spenat i ugn

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(60)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 1 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja till stekning
  • Tillbehör
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 gurka, i månar
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 2 dl majs
  • 70 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g minitortilla
  • 1 kruka färsk koriander

Pankopanerad fisk taco style

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.18 (11 betyg)

Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.
  3. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-02-10

Så mumsigt 😋

Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Laxpasta med spenat i ugn

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(60)