Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (15)
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!

Liknande recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

(15)

Tacogratäng - barnens bästa recept

(11)

Enkel tomatsoppa med grädde

(46)

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Sej med grillad paprika och parmesan

(112)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!

Liknande recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

(15)

Tacogratäng - barnens bästa recept

(11)

Enkel tomatsoppa med grädde

(46)

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Sej med grillad paprika och parmesan

(112)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies