Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!

Liknande recept

Indisk wrap med paneer - Coop

(8)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad - Coop

(2)

Tonfisksallad med vita bönor - Coop

(13)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(74)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!

Liknande recept

Indisk wrap med paneer - Coop

(8)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad - Coop

(2)

Tonfisksallad med vita bönor - Coop

(13)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(74)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies