Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!

Liknande recept

Spara recept

Krämig laxpasta

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Krämig potatissallad med stekt lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tandoorikyckling med ris

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(26)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!

Liknande recept

Spara recept

Krämig laxpasta

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Krämig potatissallad med stekt lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tandoorikyckling med ris

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(26)