
Panerad fiskburgare med remouladsås
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g torsk eller sej
- 1 ägg
- 0.5 tsk vitpeppar
- 1 dl ströbröd
- 1 msk olja
- 1 msk smör
- 1 tsk salt
- Remouladsås:
- 1 dl majonnäs
- 1 dl yoghurt 10%
- 1 smörgåsgurka, finhackad
- 1 msk citronsaft
- 1 tsk dijonsenap
- Till servering:
- 4 hamburgerbröd
- 4 salladsblad
- 0.5 gurka, skivad
Gör så här
- Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
- Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.
Servering
Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.
Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.
Liknande recept
Panerad fiskburgare med remouladsås
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
- Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.
Servering
Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.
Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2016-09-22
Lite geggig att göra men så god!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Sandra
2016-09-22
Lite geggig att göra men så god!