Panerad fisk

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(38)

Panera fisken med det du tycker bäst om t ex havregryn, örter, corn flakes eller kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torsk, sej, hoki eller kolja
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 2 uppvispade ägg
  • 2 dl valfri panering
  • 1 tsk salt
  • Stekning:
  • 4 msk smör eller olja

Gör så här

  1. Panera fisk med: solrosfrön, pumpakärnor, svarta eller vita sesamfrön, kokosflingor, parmesan, havregryn, färska eller torkade örter, mandel, melonkärnor, cornflakes, rivet citronskal.
  2. Skär fisken i lagom stora bitar. Salta dem runt om, eller blanda saltet med mjölet. Vänd fiskbitarna först i mjölet, sedan i de uppvispade äggen och sist i den panering du valt.
  3. Stek fisken på medelstark värme tills paneringen blivit gyllenbrun, 2–3 minuter på varje sida. Tiden varierar beroende på hur tjock fisken är.
  4. Goda såser till stekt fisk: tzatziki, tomatsalsa och coleslaw.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tonfisksallad med kaprisdressing och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Rökt lax och spenat i paket

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Omelett med lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fisktaco med mangosalsa

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g torsk, sej, hoki eller kolja
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 2 uppvispade ägg
  • 2 dl valfri panering
  • 1 tsk salt
  • Stekning:
  • 4 msk smör eller olja

Panerad fisk

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(38)

Panera fisken med det du tycker bäst om t ex havregryn, örter, corn flakes eller kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Panera fisk med: solrosfrön, pumpakärnor, svarta eller vita sesamfrön, kokosflingor, parmesan, havregryn, färska eller torkade örter, mandel, melonkärnor, cornflakes, rivet citronskal.
  2. Skär fisken i lagom stora bitar. Salta dem runt om, eller blanda saltet med mjölet. Vänd fiskbitarna först i mjölet, sedan i de uppvispade äggen och sist i den panering du valt.
  3. Stek fisken på medelstark värme tills paneringen blivit gyllenbrun, 2–3 minuter på varje sida. Tiden varierar beroende på hur tjock fisken är.
  4. Goda såser till stekt fisk: tzatziki, tomatsalsa och coleslaw.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tonfisksallad med kaprisdressing och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Rökt lax och spenat i paket

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Omelett med lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fisktaco med mangosalsa

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)