För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pak choi

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 små pak choi
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Marinad:
  • 2 msk sesamolja
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk olja
  • 1 msk strösocker
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 finhackad röd chili

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden. Plocka bladen från pak choi. Koka upp vatten med salt i en vid kastrull. Lägg ner pak choibladen. Sätt på locket och koka 2 min. Häll genast av vattnet. Lägg upp på ett serveringsfat och häll över marinaden. Servera gärna till Teriyakilax med sesamfrön.

Tips

Det går också bra att woka pak choibladen hastigt i marinaden och servera direkt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad halloumi med sallad

(14)

Mezetallrik med svartkål, tre sorters hummus och stekt yoghurtbröd

(3)

Helstekt rostbiff med couscoussallad

(0)

Grillad coleslaw

(7)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Kimchi på salladskål

(4)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Rostad majssallad

(2)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 små pak choi
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Marinad:
  • 2 msk sesamolja
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk olja
  • 1 msk strösocker
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 finhackad röd chili

Pak choi

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden. Plocka bladen från pak choi. Koka upp vatten med salt i en vid kastrull. Lägg ner pak choibladen. Sätt på locket och koka 2 min. Häll genast av vattnet. Lägg upp på ett serveringsfat och häll över marinaden. Servera gärna till Teriyakilax med sesamfrön.

Tips

Det går också bra att woka pak choibladen hastigt i marinaden och servera direkt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad halloumi med sallad

(14)

Mezetallrik med svartkål, tre sorters hummus och stekt yoghurtbröd

(3)

Helstekt rostbiff med couscoussallad

(0)

Grillad coleslaw

(7)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Kimchi på salladskål

(4)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Rostad majssallad

(2)