Pak choi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (5 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 små pak choi
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Marinad:
  • 2 msk sesamolja
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk olja
  • 1 msk strösocker
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 finhackad röd chili

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden. Plocka bladen från pak choi. Koka upp vatten med salt i en vid kastrull. Lägg ner pak choibladen. Sätt på locket och koka 2 min. Häll genast av vattnet. Lägg upp på ett serveringsfat och häll över marinaden. Servera gärna till Teriyakilax med sesamfrön.

Tips

Det går också bra att woka pak choibladen hastigt i marinaden och servera direkt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tomatsalsa

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kimchi på salladskål

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fritto misto (friterad blomkål)

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 små pak choi
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Marinad:
  • 2 msk sesamolja
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk olja
  • 1 msk strösocker
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 finhackad röd chili

Pak choi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (5 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden. Plocka bladen från pak choi. Koka upp vatten med salt i en vid kastrull. Lägg ner pak choibladen. Sätt på locket och koka 2 min. Häll genast av vattnet. Lägg upp på ett serveringsfat och häll över marinaden. Servera gärna till Teriyakilax med sesamfrön.

Tips

Det går också bra att woka pak choibladen hastigt i marinaden och servera direkt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tomatsalsa

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kimchi på salladskål

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fritto misto (friterad blomkål)

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)