Ouzosill med fänkål

Betyg (1-5):
2.86 (7 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 210 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl finstrimlad fänkål
  • 0.5 dl finstrimlad gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1.5 msk ouzo

Gör så här

  1. Skär sillfiléerna i bitar och blanda med resten av ingredienser. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(4)

Klar strömming med örter

(2)

Lax med kokos och curryrub

(0)

Inlagd rödbets- och ingefärssill

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Krämig koriander- och chilisill

(2)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Sesamsill

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 210 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl finstrimlad fänkål
  • 0.5 dl finstrimlad gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1.5 msk ouzo

Ouzosill med fänkål

Betyg (1-5):
2.86 (7 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillfiléerna i bitar och blanda med resten av ingredienser. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(4)

Klar strömming med örter

(2)

Lax med kokos och curryrub

(0)

Inlagd rödbets- och ingefärssill

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Krämig koriander- och chilisill

(2)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Sesamsill

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies