Ost- och olivfyllda minipaprikor

Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Fyllda parikor passar lika bra som tillbehör till maten som snacks.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
12 stycken
  • 6 snackpaprikor
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 dl finhackade gröna urkärnade oliver
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 msk hackad färsk timjan eller
  • 0.5 tsk torkad timjan

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna på längden och ta bort kärnorna. Blanda ost, oliver, crème fraiche och timjan i en skål.
  2. Fyll paprikorna med oströran och lägg dem i en ugnsfast form. Sätt in i ugnen tills de fått fin färg, cirka 10 minuter.

Tips

Fråga efter små snackspaprikor i din butik! Skär annars båtar av en vanlig paprika.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ost- och olivfyllda minipaprikor
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 6 snackpaprikor
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 dl finhackade gröna urkärnade oliver
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 msk hackad färsk timjan eller
  • 0.5 tsk torkad timjan

Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Fyllda parikor passar lika bra som tillbehör till maten som snacks.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
12 stycken

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna på längden och ta bort kärnorna. Blanda ost, oliver, crème fraiche och timjan i en skål.
  2. Fyll paprikorna med oströran och lägg dem i en ugnsfast form. Sätt in i ugnen tills de fått fin färg, cirka 10 minuter.

Tips

Fråga efter små snackspaprikor i din butik! Skär annars båtar av en vanlig paprika.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!