Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (12 betyg)

Fyllda parikor passar lika bra som tillbehör till maten som snacks.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 snackpaprikor
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 dl finhackade gröna urkärnade oliver
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 msk hackad färsk timjan eller
  • 0.5 tsk torkad timjan

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta bort kärnorna. Blanda ost, oliver, crème fraiche och timjan i en skål.
  2. Fyll paprikorna med oströran och lägg dem i en ugnsfast form. Sätt in i ugnen tills de fått fin färg, cirka 10 minuter.

Tips

Fråga efter små snackspaprikor i din butik! Skär annars båtar av en vanlig paprika.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kokt sparris

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Paprikor med fetaost och crème fraiche

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Grönsakstartar toppad med rödbetscashewmajo

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxsnittar med picklad blomkål

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Smördegspaj med zucchini

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grönsaker med två dippar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 6 snackpaprikor
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 dl finhackade gröna urkärnade oliver
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 msk hackad färsk timjan eller
  • 0.5 tsk torkad timjan

Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (12 betyg)

Fyllda parikor passar lika bra som tillbehör till maten som snacks.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta bort kärnorna. Blanda ost, oliver, crème fraiche och timjan i en skål.
  2. Fyll paprikorna med oströran och lägg dem i en ugnsfast form. Sätt in i ugnen tills de fått fin färg, cirka 10 minuter.

Tips

Fråga efter små snackspaprikor i din butik! Skär annars båtar av en vanlig paprika.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kokt sparris

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Paprikor med fetaost och crème fraiche

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Grönsakstartar toppad med rödbetscashewmajo

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxsnittar med picklad blomkål

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Smördegspaj med zucchini

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grönsaker med två dippar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)