Örtfrittata

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Frittata är den perfekta brunchrätten, helglunchen eller bufférätten! Den här örtfrittatan är fullmatad med potatis, spenat och knapriga valnötter.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 200 g potatis
  • 1 gul lök
  • 8 ägg
  • 2 dl grädde
  • 450 g fryst bladspenat, tinad
  • 0.5 kruka dill, finhackad
  • 0.5 kruka koriander, grovhackad
  • 2 dl valnötter, finhackade
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och riv potatis och lök grovt. Vispa lätt upp ägg och grädde i en stor skål. Krama ur överflödig vätska ur potatis, lök och spenat. Rör ner allt i äggvispet och tillsätt örter, valnötter, salt och peppar.
  2. Häll smeten i en insmord ugnsform eller ugnssäker stekpanna och grädda mitt i ugnen ca 30 min.

Tips

Perfekt på buffébordet till påsk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 200 g potatis
  • 1 gul lök
  • 8 ägg
  • 2 dl grädde
  • 450 g fryst bladspenat, tinad
  • 0.5 kruka dill, finhackad
  • 0.5 kruka koriander, grovhackad
  • 2 dl valnötter, finhackade
  • 0.5 tsk svartpeppar

Örtfrittata

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Frittata är den perfekta brunchrätten, helglunchen eller bufférätten! Den här örtfrittatan är fullmatad med potatis, spenat och knapriga valnötter.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och riv potatis och lök grovt. Vispa lätt upp ägg och grädde i en stor skål. Krama ur överflödig vätska ur potatis, lök och spenat. Rör ner allt i äggvispet och tillsätt örter, valnötter, salt och peppar.
  2. Häll smeten i en insmord ugnsform eller ugnssäker stekpanna och grädda mitt i ugnen ca 30 min.

Tips

Perfekt på buffébordet till påsk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies