Omelett i muffinsplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.64 (14 betyg)

Perfekt resträddare, gör små muffinsomeletter och fyll med det du har i kylen, så himla gått. Recept ur kokboken: Dietistens val av Johanna Andersson och Caroline Wilbois

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 ägg
  • 1.25 dl mjölk
  • 1.25 dl havregryn
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar och valfri fyllning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Mixa ägg med mjölk och havregryn med mixerstav till en slät smet. Krydda med salt och peppar.
  2. Olja in en muffinsplåt eller använd muffinsformar. Fördela valfri restfyllning i formarna. Häll äggsmeten över och ställ in i mitten av ugnen. Grädda till fin färg och tills smeten stelnat, 10–20 min. Servera genast.

Bra restkombinationer

  1. Quinoa + keso + broccoli Potatis + ost + grönkål Kokta bönor + soltorkade tomater + färskost Lax (rå, tillagad eller rökt) + spenat + fetaost Rödbeta + chèvre + frön Matgryn + pesto + tomat Köttfärssås + ost

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Börje

2020-04-09

Kombinera med rökt skinka. Fungerar utmärkt i Airfryer 175 grader 11 minuter i silikonformar. Utmärkta cocktail tilltugg.

Liknande recept

Spara recept

Omelett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tomatsoppa med vita bönor och bacon

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Omelett "man tar vad man har"

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Danska smørrebröd

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Örtfrittata

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äggröra med spenat och fetaost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Avokadotoast

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 6 ägg
  • 1.25 dl mjölk
  • 1.25 dl havregryn
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar och valfri fyllning

Omelett i muffinsplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.64 (14 betyg)

Perfekt resträddare, gör små muffinsomeletter och fyll med det du har i kylen, så himla gått. Recept ur kokboken: Dietistens val av Johanna Andersson och Caroline Wilbois

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Mixa ägg med mjölk och havregryn med mixerstav till en slät smet. Krydda med salt och peppar.
  2. Olja in en muffinsplåt eller använd muffinsformar. Fördela valfri restfyllning i formarna. Häll äggsmeten över och ställ in i mitten av ugnen. Grädda till fin färg och tills smeten stelnat, 10–20 min. Servera genast.

Bra restkombinationer

  1. Quinoa + keso + broccoli Potatis + ost + grönkål Kokta bönor + soltorkade tomater + färskost Lax (rå, tillagad eller rökt) + spenat + fetaost Rödbeta + chèvre + frön Matgryn + pesto + tomat Köttfärssås + ost

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Börje

2020-04-09

Kombinera med rökt skinka. Fungerar utmärkt i Airfryer 175 grader 11 minuter i silikonformar. Utmärkta cocktail tilltugg.

Liknande recept

Spara recept

Omelett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tomatsoppa med vita bönor och bacon

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Omelett "man tar vad man har"

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Danska smørrebröd

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Örtfrittata

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äggröra med spenat och fetaost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Avokadotoast

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)