Nöt- och parmesankex med äpple och getost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.75 (4 betyg)

Tilltugg med kontrasterande smaker av sött, syrligt och salt.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 0.5 dl hasselnötter eller pinjenötter
  • 300 g urkärnade och skivade röda äpplen (3 skivor per person)
  • 1 msk pressad citron
  • 150 g getost i rulle, (2 skivor per person)
  • 15 g babyspenat
  • 1 msk balsamvinäger

Gör så här

  1. Blanda parmesanost och nötter. Lägg ut blandningen i små rundlar på bakpappersklädd plåt, 2 rundlar per person. Grädda i ugnen 8-10 minuter tills kexen är krispiga. Låt kallna.
  2. Varva kex, spenatblad, äpple och getost. Ringla över lite balsamvinäger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 0.5 dl hasselnötter eller pinjenötter
  • 300 g urkärnade och skivade röda äpplen (3 skivor per person)
  • 1 msk pressad citron
  • 150 g getost i rulle, (2 skivor per person)
  • 15 g babyspenat
  • 1 msk balsamvinäger

Nöt- och parmesankex med äpple och getost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.75 (4 betyg)

Tilltugg med kontrasterande smaker av sött, syrligt och salt.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda parmesanost och nötter. Lägg ut blandningen i små rundlar på bakpappersklädd plåt, 2 rundlar per person. Grädda i ugnen 8-10 minuter tills kexen är krispiga. Låt kallna.
  2. Varva kex, spenatblad, äpple och getost. Ringla över lite balsamvinäger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)