
Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar
Betyg (1-5):
Passar bra som förrätt eller på buffébordet. De milda kronärtskocksbottnarna får smak av tapenade och chèvre.
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
- 800 g kronärtskocksbottnar på burk
- 1 dl tapenade
- 200 g chèvre
- 1 dl pinjenötter
- Till servering:
- 300 g blandad sallad
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Låt kronärtskocksbottnarna rinna av och bred ut dem i en ugnsform. Fördela tapenaden på bottnarna och täck med en skiva chèvre. Strö ev på lite pinjenötter
- Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält något, ca 10 minuter.
Servering
Servera genast med sallad.
Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar
Betyg (1-5):
Passar bra som förrätt eller på buffébordet. De milda kronärtskocksbottnarna får smak av tapenade och chèvre.
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Låt kronärtskocksbottnarna rinna av och bred ut dem i en ugnsform. Fördela tapenaden på bottnarna och täck med en skiva chèvre. Strö ev på lite pinjenötter
- Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält något, ca 10 minuter.
Servering
Servera genast med sallad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Liv
2011-12-29
gfe