Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Passar bra som förrätt eller på buffébordet. De milda kronärtskocksbottnarna får smak av tapenade och chèvre.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
  • 800 g kronärtskocksbottnar på burk
  • 1 dl tapenade
  • 200 g chèvre
  • 1 dl pinjenötter
  • Till servering:
  • 300 g blandad sallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Låt kronärtskocksbottnarna rinna av och bred ut dem i en ugnsform. Fördela tapenaden på bottnarna och täck med en skiva chèvre. Strö ev på lite pinjenötter
  2. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält något, ca 10 minuter.

Servering

Servera genast med sallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liv

2011-12-29

gfe

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 800 g kronärtskocksbottnar på burk
  • 1 dl tapenade
  • 200 g chèvre
  • 1 dl pinjenötter
  • Till servering:
  • 300 g blandad sallad

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Passar bra som förrätt eller på buffébordet. De milda kronärtskocksbottnarna får smak av tapenade och chèvre.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
10 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Låt kronärtskocksbottnarna rinna av och bred ut dem i en ugnsform. Fördela tapenaden på bottnarna och täck med en skiva chèvre. Strö ev på lite pinjenötter
  2. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält något, ca 10 minuter.

Servering

Servera genast med sallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liv

2011-12-29

gfe