Nachos i ostdipp med jalapeños

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.67 (3 betyg)

Kan det bli godare än så här? Troligtvis sommarens stora succé och samlingspunkt runt grillen. Bara att börja snacksa!

Tillagningstid: 10 min
Ugnstemperatur:200º
8 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl inlagd jalapeños, skivade
  • 1 dl inlagda röda jalapeño eller grillad röd paprika
  • 0.5 kruka koriander
  • 200 g nachochips
  • 150 g riven cheddarost
  • 1 dl vatten

Gör så här

  1. Lägg osten och vatten i en engångsfolieform och låt smälta på grillen. Rör om då och då och passa så att det inte bränns. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

I ugn

  1. Sätt ugnen på 200°, Lägg osten i en ugnssäker skål och blanda i vatten, Ställ in i ugnen ca 10 min tills osten smölt, rör gärna en gång under tiden. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

Tips

Värm upp osten i micron om den stelnar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Italiensk guacamole

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 dl inlagd jalapeños, skivade
  • 1 dl inlagda röda jalapeño eller grillad röd paprika
  • 0.5 kruka koriander
  • 200 g nachochips
  • 150 g riven cheddarost
  • 1 dl vatten

Nachos i ostdipp med jalapeños

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.67 (3 betyg)

Kan det bli godare än så här? Troligtvis sommarens stora succé och samlingspunkt runt grillen. Bara att börja snacksa!

Tillagningstid: 10 min
Ugnstemperatur:200º
8 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg osten och vatten i en engångsfolieform och låt smälta på grillen. Rör om då och då och passa så att det inte bränns. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

I ugn

  1. Sätt ugnen på 200°, Lägg osten i en ugnssäker skål och blanda i vatten, Ställ in i ugnen ca 10 min tills osten smölt, rör gärna en gång under tiden. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

Tips

Värm upp osten i micron om den stelnar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Italiensk guacamole

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)