För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Nachos i ostdipp med jalapeños

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Kan det bli godare än så här? Troligtvis sommarens stora succé och samlingspunkt runt grillen. Bara att börja snacksa!

Tillagningstid: 10 min
Ugnstemperatur:200º
8 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl inlagd jalapeños, skivade
  • 1 dl inlagda röda jalapeño eller grillad röd paprika
  • 0.5 kruka koriander
  • 200 g nachochips
  • 150 g riven cheddarost
  • 1 dl vatten

Gör så här

  1. Lägg osten och vatten i en engångsfolieform och låt smälta på grillen. Rör om då och då och passa så att det inte bränns. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

I ugn

  1. Sätt ugnen på 200°, Lägg osten i en ugnssäker skål och blanda i vatten, Ställ in i ugnen ca 10 min tills osten smölt, rör gärna en gång under tiden. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

Tips

Värm upp osten i micron om den stelnar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Quesadillas med avokadoröra

(3)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Tortillasnibbar

(25)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(25)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 dl inlagd jalapeños, skivade
  • 1 dl inlagda röda jalapeño eller grillad röd paprika
  • 0.5 kruka koriander
  • 200 g nachochips
  • 150 g riven cheddarost
  • 1 dl vatten

Nachos i ostdipp med jalapeños

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Kan det bli godare än så här? Troligtvis sommarens stora succé och samlingspunkt runt grillen. Bara att börja snacksa!

Tillagningstid: 10 min
Ugnstemperatur:200º
8 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg osten och vatten i en engångsfolieform och låt smälta på grillen. Rör om då och då och passa så att det inte bränns. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

I ugn

  1. Sätt ugnen på 200°, Lägg osten i en ugnssäker skål och blanda i vatten, Ställ in i ugnen ca 10 min tills osten smölt, rör gärna en gång under tiden. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

Tips

Värm upp osten i micron om den stelnar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Quesadillas med avokadoröra

(3)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Tortillasnibbar

(25)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(25)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)